Stor interesse for det nye X-Hus

IMG_0205Mere end 70 borgere, erhvervsdrivende og unge var mødt op, for at bidrage til udvikling af “Det Nye X-Hus”, da der blev holdt borgermøde (25/6 2013). På mødet præsenterede X-Huset planerne og det videre samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden (LOA). Desuden fortalte Faaborg-Midtfyn Kommune om deres planer for indretning af et MDvuns-hus og samspillet med det nye X-Hus.

Læs opsamling fra Borgermødet her…

På mødet blev der foreslået en række konkrete initiativer, herunder bl.a. et “Børn-/Unge topmøde” i august. Her skal tanker og ønsker fra byens næsten 100 unge inddrages i, hvordan fremtidens X-Hus skal indrettes. Alle foreninger og borgere uden for foreninger arbejder nu med at komme med deres forslag til indretning af X-Huset og ikke mindst, hvordan de kan bidrage til det videre arbejde.

Der er ingen tvivl om at X-Huset og hele lokalområdet er inde i en meget spændende udvikling, der kan understøtte og markant forstærke en positiv udvikling i området. Vi vil forsøge at holde alle opdateret via hjemmesiden, hvor du bl.a. er oprettet en ny sektion om “Det Nye X-hus”.

IMG_0204

 

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X