Ny driftsleder i X-Huset

Det er os en stor glæde at præsentere vores nye driftsleder i X huset – Anne Kyhn.

Anne havde første arbejdsdag i X-Huset den 17. januar 2022 og hun kommer med en solid erhvervserfaring. Anne har blandet andet arbejdet med kulturformidling, projektledelse, og koordinering af frivillige ved Egeskov Slot.

Anne vil passe X-Huset sideløbende med sit job ved Faaborg-Midtfyn Kommune. Vi tror og håber på, at vi med Annes personlige kompetencer kan komme videre med udviklingen af X-Huset.

Samtidig vil jeg sige en stor tak til den nuværende driftsleder Anne Marie Hansen, som har hjulpet os igennem den svære Corona-tid, der har været en udfordring for alle.

 

Med venlig hilsen

Peter Boman

Formand X-Huset

Kyndelmisse slår sin knude – men der er lys forude

Nu lysner det forude og inden længe kører X-Huset igen for fuldt blus. I den forbindelse vil jeg gerne præsentere mig selv. Mit navn er Anne Kyhn og jeg er ny driftsleder af X-Huset.

Jeg bor i Faaborg sammen med min mand Finn, og i vores fritid er vi med til at genrejse Korinth Kro.

Jeg kender mest Vester Hæsinge, fra vores køb af Fyns bedste kartofler fra Bankegård på Birkevej, så jeg glæder mig til møde jer allesammen og at lære området bedre at kende!

Oprindeligt er jeg uddannet lærer og siden 2009 har jeg arbejdet og uddannet mig indenfor event- og kulturbranchen. Som selvstændig kulturformidler har jeg bl.a. udviklet og afholdt Halloween for børn på Egeskov Slot siden 2017.

 

Ud over at være driftsleder i X-Huset er jeg pt. deltids-projektmedarbejder i Tulip i Faaborg og afholder fortsat events i eget firma. Sammen med X-Husets bestyrelse vil jeg sætte kursen for X-Huset, som byens moderne forsamlingshus med hjerterum til jeres fester, konferencer og kulturarrangementer.

Driftsleder af X-Huset

Anne Kyhn

driftsleder@x-huset.dk

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på