Skovsøprojektet nomineret til handicap-prisen

projektskovsoen2016

Det er ikke kun os i lokalområdet, der lægger mærke til det der ergang i ved Skovsøen i Vester Hæsinge.

Skovsøgruppens projekt med at renovere, udvikle og gøre de grønne områder ved Skovsøen tilgængelige for alle, er blevet nomineret som en af 4 kandidater til at modtage handicapprisen for 2016.

Det blev faktisk allerede offentliggjort i Ugeavisen Faaborg tirsdag den 22. november, hvor der stod:

 

“Skovsø-gruppen i Vester Hæsinge

Gruppen af frivillige i Vester Hæsinges Skovsø-projekt sætter et lysende eksempel for andre både frivillige og professionelle, ikke mindst når det gælder god adgang for alle til kommunens mange rekreative områder.

Tænk, at der findes frivillige – helt almindelige mennesker – der har tænkt stort fra starten og indtænkt god adgang for alle til deres projekt.”

 

De 3 andre kandidater er:

  • Tøjeksperten v/Jesper Larsen, Algade, 5750 Ringe
  • Faaborgegnens Efterskole
  • Bostedet Sommerfuglen i Årslev

Vinderen offentliggøres ved et arrangement på rådhuset i Ringe mandag den 5. december kl. 17.00.

 

Vil du se flere billeder fra den store arbejdsdag lørdag den 3. september, og de efterfølgende arbejdsdag, så besøg fotoalbummet på X-Husets Facebook-side: https://www.facebook.com/pg/xhuset/photos/?tab=album&album_id=1268881693184747

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X