Nyt fra Brugsen
NYHEDBREV FRA VESTER HÆSINGE BRUGS JULI 2017:
Først og fremmest er der nyt vedr. vores uddeler Marlene Aagaard.
Bestyrelsen har besluttet, at opsige Marlene med udgangen af september måned. Marlene er pt. sygemeldt og indtil videre er det derfor vores souschef Mette, der fungerer som uddeler i butikken.
Baggrunden for opsigelsen er bl.a. at vores brugs fortsat har en stor opgave med at øge omsætningen og det kræver en fuld uddelerindsats her og nu og i den kommende tid.
En anden nyhed er, at vi har indgået et samarbejde med Vester Hæsinge Slagter om at sælge færdigretter. Det bliver lækre veltilberedte retter, der blot skal varmes og vi starter med at sælge dem i butikken fra midten af august. Der bliver 1-2 varianter af gode danske retter og vi sælger dem for 35-40 kr. stykket. Vi håber I tager godt imod det nye tiltag og vi vil sammen med slagteren udvide sortimentet alt efter efterspørgslen.
Sidst men ikke mindst kan det være godt at vide, at Mette har trimmet lidt i sortimentet. Kunsten er jo at have de rigtige varer til vores kunder uden at for meget skal kasseres. Det betyder bl.a. vi fx fremover har et mærke i øko-mælk og ikke to, at vi har 1-2 slags bacon-postej og ikke 3.
Og inden for frugt og grønt har vi et solidt sortiment af basisvarer der løbende suppleres med årstidens lækre grøntsager og frugter.
Hvis du har særlige ønsker er du selvfølgelig fortsat velkommen til at spørge efter det og i det omfang det er muligt, tages det hjem.
Vi håber I alle får en fortsat god sommer – og husk at se forbi VH Brugsen før, under og efter jeres ferie.
Vi er lige om hjørnet og altid klar til at forsyne jer med kold rosé-vin, kød til grillen og is til dessert.
Vi ses
– i Brugsen