ÅBNING AF NY STENDERUPS NYE CYKELRASTEPLADS

Kære alle

Beboerforeningen i Ny Stenderup vil gerne invitere dig/jer til åbning af Ny Stenderups nye cykelrasteplads.

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 16.00 – Ny Stenderupvej 10

Rastepladsen er den første af sin art på Fyn, hvor en beboerforening tager initiativ til at forbedre forholdene for cyklisten, om det så er motionisten, turisten eller den professionelle cyklist.

Ny Stenderup ligger på Margueritruten og cykelruten på Sydfyn, og derfor er der mange, der cykler igennem byen, hvilket  var en af baggrundene for beboerforeningens ide om at etablere muligheden for et pitstop for de, der har brug for luft, et hvil eller måske trænger til at få spændt kæden.

Projektet er gennemført af beboerne i Ny Stenderup med økonomisk støtte fra Borgerbudgettet 2017 – denne støtte blev første skridt på vejen, siden har beboerforeningen søgt og fået midler fra KEN-fondet og “Slåigangpuljen” for at kunne gennemføre det samlede projekt.

Nu er det tiden at få åbnet pladsen og det vil vi gerne fejre med taler, lidt til ganen og sang. Til det sidste vil operasanger Jesper Buhl komme og synge for – og der bliver nok også plads til en enkelt solosang!

Vi håber du/I vil lægge vejen forbi og være med til at gøre åbningen festlig – vi starter kl. 16.00. Den officielle del slutter kl. 17.00, men der bliver mulighed for at blive lidt længere, hvor grillen bliver tændt, og beboerforeningen er vært ved en ristet pølse!

Venlig hilsen
Ny Stenderup beboerforening

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på