Årets Vester Hæsinger kåret

GitteKlein

I forbindelse med Borgermødet og X-Husets repræsentantskabsmøde den 19. april blev “Årets Vester Hæsinger” kåret.

Denne gang blev det Gitte Klein

Formand for X-Huset Laurits Knudsen begrundede valget at Gitte:

– Igen i år var der kommet mange fine forslag til ”Årets Vester Hæsinger”. X-Husets ledelse valgte dog enstemmigt at pege på Gitte Klein.

Hun har  de senere år taget en tørn i foreningslivet. Da der pludselig var brug for en formand for hjertestarterforeningen, påtog Gitte sig denne opgave og gik i gang med masser af ildhu.  Hun har sørget for kurser, og søger fonde for at få penge til flere hjertestartere i lokalområdet. Derudover  er hun blev en fast del af Ungdommens Røde Kors, hvor hun hver mandag og onsdag deltager i aktiviteterne for børnene. De glæder sig altid over det dejlige bagværk, som Gitte næsten hver gang laver til dem.

X-Husets ledelse siger tak  til Gitte for hendes indsat. En af de frivillige, som gør lokalområdet spændende at leve i, siger Laurits Knudsen.

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på