Affaldsindsamling i Vester Hæsinge-lokalområdet

Søndag den 22. april inviterer Danmarks Naturfredningsforening til den årlige affaldsindsamling i hele landet. Her samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde. Du kan også være med til at give din lokale natur en forårsrengøring, opfordrer Hans Christian Balle, formand for Vester Hæsingeegnens Udviklingsråd.

Når den årlige affaldsindsamling løber af stablen i foråret, er det ikke kun lokalafdelingerne fra Danmarks Naturfredningsforening, der er i felten for at samle affald. De bakkes nemlig op af hundredvis af virksomheder, sportsforeninger, klubber og familier, som vier denne søndag til at rydde op i lokalnaturen. Derfor er der indsamlinger i hele landet – og du kan også være med.

I vores lokalområde (Vester Hæsinge, Gl. og Ny Stenderup og Sandholt Lyndelse) inviterer Udviklingsrådet atter til affaldsindsamling. Formanden ser hvert år frem til indsamlingen, som er en god kombination af en frisk gåtur og en god gerning for lokalmiljøet:

– Vi elsker vores lokalområde og vores natur. Men man bliver jo ærligt talt lidt ærgerlig, når man på en gåtur præsenteres for dåser og madpapir langs vejene og på de fællesarealer, vi har. Derfor er vi i år med i Affaldsindsamlingen, fortæller Hans Christian Balle.

En synlig forskel

Det er i tidligere år lykkedes at dække alle vejstrækninger og fællesarealer i hele området og det skal vi selvfølgelig også i år. Vi er heldigvis hjulpet godt på vej af borgere i området som har vænnet sig til at tage en pose med på gåture i området og samle affald.

Hvor og hvornår?
Indsamlingen begynder kl. 09.00 med en kop kaffe og et rundstykke i X-husets lille sal. Vi slutter kl. 11.30. Tilmelding er nødvendig, og kan ske på mailadressen: hans.balle@hotmail.com.

Kontakt for mere info:
Hans Christian Balle,
Mobil: 42253404
Mail: hans.balle@hotmail.com

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på