Besøg Vores egn-vognen ved Lokalbrugsen torsdag

voresegn

Vores Egn-vognen besøger Vester Hæsinge på torsdag den 31. marts mellem kl. 14.00 og 18.00.
Du finder den ved LokalBrugsen.

Kig forbi – læs og hør mere om de 9 udkast til egnsprofiler der skal koges ned til 3 profiler.

I begyndelsen af 2015 vedtog kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune en ny udviklingsstrategi, som indeholder et ønske om at udvikle by- og egnsprofiler for kommunens tre egne: Forstadsbåndet, Ringeegnen og Faaborgegnen.

By- og egnsprofilerne skal sætte fokus på eksisterende og kommende styrker, særlige kendetegn, og hvad en by og dens opland sammen kan tilbyde nuværende og kommende borgere. Profilerne er et redskab, der skal hjælpe os alle – både kommune, borgere og erhvervsliv – til at blive enige om, i hvilken retning by og egn skal udvikle sig.

Siden november 2015 er der med hjælp fra konsulentfirmaet Urban Goods blevet arbejdet på at udvikle nogle konkrete udkast til by- og egnsprofiler i samarbejde med lokale borgere og aktører.

Læs meget mere på:

www.voresegn.dk

sammenom.fmk.dk

og besøg også gerne Vores Egns Facebook-side og giv den et “like”.
Følg med i og deltag meget gerne i debatten.

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X