Bliv frivillig i Ungdommens Røde Kors – i Vester Hæsinge

URKI samarbejde med Brobyskolerne og X-Huset/MDvuns-huset i Vester Hæsinge starter Ungdommens Røde Kors en hel ny type frivilligdrevet aktivitetshus for børn og unge op.

Aktivitetshuset skal rumme flere forskellige aktiviteter såsom lektiecafe, madklub, værksted, mentoraktiviteter og meget mere. Huset er 100 % frivillig- og brugerdrevet og åbner i april/maj, så du får som frivillig stor indflydelse på, hvilke aktiviteter huset helt præcist skal rumme.

Ungdommens Røde Kors søger frivillige, der vil med med til at starte og drive det nye aktivitetshus.

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation – og er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark og den internationale Røde Kors bevægelse, der hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Mere end 4500 frivillige udgør kernen i Ungdommens Røde Kors, og er med til at skabe en ny fremtid for udsatte børn og unge.

Læs mere om URK – Ungdommens Røde Kors – på: www.urk.dk

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X