Borgermøde 19. april – husk tilmelding senest søndag

SONY DSC

Borgermøde med Tapas
Tirsdag den 19. april 2016, kl. 18.00 i X-Huset

Bemærk: Deltagelse er GRATIS, men vores kokke vil gerne vide hvor mange vi bliver.
Husk derfor tilmelding nedenfor
 senest  den 17. april

TILMELDING TIL GRATIS TAPAS KL. 18.00 ER NU LUKKET – men du er selvfølgelig velkommen til at deltage i borgermødet, bare uden maden…

Udvikling & Fremdrift

Lokalområdet omkring SH Lyndelse, Ny & Gl. Stenderup og Vester Hæsinge skal fortsat udvikles, således det også i fremtiden er attraktivt at bo og leve her. 

En stor del af udviklingen drives og koordineres af Lokalrådet, der er fælles for de fire landsbyer. Det vil fortsat være en vigtig opgave for Lokalrådet, men i forbindelse med, at vi får et nyt X-Hus i Vester Hæsinge, er tiden inde til, at vi sammen drøfter, hvordan Lokalrådet skal arbejde. Hvilke opgaver skal de løse, og hvilke opgaver skal de ikke røre ved.

Tanker og idéer til et nyt Lokalråd har været drøftet med foreningerne i den seneste tid.
Og nu inviteres alle interesserede indbyggere i alle fire landsbyer til at deltage i debatten om fremtidens Lokalråd. Derfor er du inviteret til:

PROGRAM
18.00: Hvad skal vi med et Lokalråd?
Under spisningen vil vi fortælle mere om de aktuelle planer om en ny organisering af Lokalrådet og X-Huset.
Spørgsmålet er bl.a.: Hvad skal vi med Lokalrådet? Skal Lokalrådet fx bestemme om der skal nedlægges en boldbane i Sandholts Lyndelse eller Vester Hæsinge? Og hvem skal kommunen indrage, når trafikken skal omlægges i Vester Hæsinge? Er det Lokalrådet, der skal koordinere udvikling af informationstavler i Stenderup?

19.30: Outdoor-grupperne
Efter TAPAS orienteres der om de nye “Outdoor-grupper”, der arbejder med omgivelserne – pt i Vester Hæsinge.

20.00: X-Husets repræsentantskabsmøde (åbent møde)
Blandt andet med seneste nyt omkring DET NYE XHUS 

 

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på