Borgermøde den 27. april på Pontoppidan-skolen – om frivilligdrevet café for børn og unge Vester Hæsinge

URKUngdommen Røde Kors åbner den 20. maj 2015 en frivillig- og brugerdrevet café i Vester Hæsinge (X-Huset/MDVunshuset).

Caféen skal fungere som et frirum for børn og unge i området. Her kan man skabe nye netværk, få hjælp til lektier, lave mad, dyrke sport og meget mere. Der vil også blive mulighed for at lave weekendlejre, særlige skoleforløb hvor vi underviser i frivillighed og længerevarende talent-/mentorforløb til særligt motiverede børn.

I den anledning vil vi gerne fortælle om Ungdommens Røde Kors aktiviteter og lytte til hvad I synes. Om mulighederne og perspektiverne i forbindelse med et frivillighed for børn og unge i området, Hvilke grupper børn og unge I synes caféen kan være aktuelt for, hvordan vi finder og transporterer dem og hvordan vi får dem til at gøre brug af tilbuddet.

I Caféen kan man være frivillig uanset alder – og man må gerne tage sin familie med. Vi håber selvfølgelig på at der møder interesserede op der overvejer at bruge 3-4 timer om ugen på at lave mad og lektier, spille fodbold, eller bare hyggesnakke med børnene.

Derfor inviterer vi mandag den 27./4 2015 kl. 17.00 – 18.30 til informationsmøde på Pontoppidan-skolen i Brobyværk. Ungdommens Røde kors’ sekretariat, Brobyskolernes ledelse og repræsentanter fra X-Huset i Vester Hæsinge vil være til stede.

Der vil blive fortalt mere om projektet og så håber vi, at I vil bidrage med gode idéer, lokalt kendskab og positiv diskussion. Vi håber, at I vil støtte projektet og bidrage med jeres viden og erfaring fra området.

Spørgsmål kan rettes til:

Brian Lindskov Larsen
Udviklingskonsulent

Ungdommens Røde Kors
Nørregade 60 // 5000 Odense C + 45 28 95 66 00 // Brian@urk.dk // www.urk.dk

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på