HUSK: Borgermøde om Brugsen på søndag

Brugsen i Vester Hæsinge er i fare for at lukke.

Alle i NY og Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse samt ikke mindst Vester Hæsinge inviteres til Borgermøde om Brugsen søndag den 17/9. Og det er vigtigt!

I Vester Hæsinge Brugs arbejder personale, bestyrelse og frivillige hårdt på at vende udviklingen og fortsat øge vores omsætning. I den seneste tid er det gået den rigtige vej – det går blot for langsomt.

Omsætning skal øges eller udgifterne skæres ned. Det er nødvendigt, hvis du og din nabo fortsat ønsker en dagligvareforretning i området.

Der er brug for ALLE gode idéer og forslag nu! Derfor inviteres ALLE i vores lokalområde til:

Borgermøde om Brugsen søndag den 17/9 2017 kl. 10.00 i X-Huset
(ikke i Brugsen som tidligere annonceret).

Kan vi undvære Brugsen?

Brugsen er mere end blot dagligvarer. Det er apoteksudsalg, pakkebutik, bager, tøjrens, udbringning af varer, byens største arbejdsplads samlingssted og meget, meget mere.

Hvis først Brugsen i Vester Hæsinge lukker, betyder det et tab for os alle. Også for dem der ikke i dag handler i Brugsen. Fra andre landsbyer ved vi, at huspriserne falder markant, hvis der ikke længere er en dagligvareforretning.

Derfor håber vi at så mange som muligt vil deltage i Borgermødet og bidrage. Der vil være et rundstykke og en kop kaffe.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for LokalBrugsen i Vester Hæsinge

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X