BREAKING NEWS

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 22.41.11Menu til GourmetRally 2016 afsløret.
Kokkenene har lagt sig i selen, og syrenerne har stået for skud. Dette års menu som deltagerne skal smage på omfatter bl.a.:
 
* Røget makrel med syren-áioli
 
* Bobler med jordbær
 
* Syrendrik
 
* Spegepølse fra Vester Hæsinge slagteren
 
* Rabarber, rygeostcreme
 
* Brød – Rosevin
 
* Vester Hæsinge Blonde Øl
 
* Consume med grønne asparges (suppe)
 
* Langtidsbraiseret lammebov med Vester Hæsinge Blonde
 
* Nye kartofler med mynteolie, bagt tomat, græsk agurk
 
* Panna Cotta med syrensirup
 
Har du ikke allerde købt billet, kan det ske i VH Brugsen eller på www.vesterhaesinge.dk. Som noget nyt kan billet OGSÅ købes inden start på søndag den 5. juni kl. 10.30 i Vester Hæsinge.
 
Vi ses
Bedste solskinshilsner
X-Huset i Vester Hæsinge
 
P.S. Alle fra Fyn og omegn er velkomne!

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på