Brugens nyhedsbrev – uge 44

LokalBrugsenNyhedsbrev_Top

Nyhedsbrev uge 44

Ugens historie:

Kære alle læsere.

Vi river os jo lidt i håret, os i bestyrelsen og hvorfor nu det?

Jo, brugsen tjener penge nu, men ikke nok. Og hvad får det af betydning, står stadig hen i det uvisse. Vi tager alle de tiltag vi kan til os, og lidt til, så vores personale i butikken, løber stærkt. Men vi behøver alle de kunder vi kan få.

Vi ved at grønten er vores smerte barn. Den bliver aldrig som sine storesøstre rundt om i landet, men den skal have liv. Vi er meget opmærksomme på kritik omkring den, og vi har aldrig et møde uden den er på tapetet. Vi i bestyrelsen kunne ønske at grønten fyldte mindre (på møderne), og at den samtidig “bare” sad lige i skabet. Vores sidste forsøg for grøntens omdømme og videre voksen liv er, et samarbejde med en storesøster i Bellinge.  Her fra kan vi få i mindre skala, det skulle få den virkning, at her bliver mere at vælge imellem, og samtidig den positiv, at vi ikke brænder inde med hele rådne partier.

Nu håber vi at det kommer alle til gode, og flere smil vil brede sig, når mødet med grønten forkommer.

Personalet i brugsen og bestyrelsen holde fyraftens møde i uge 43, med mad i x huset. Det var for at samskabe et fælles mål, og et bedre kendskab til hinanden. Vi lavede små work shops, og fik nogle gode indblik på og i hinandens arbejde.

Et af disse var mere friskbagt brød i butikken, og en husker om at alle kan forudbestille brød. Der kommer også en seddel hvorpå vores kunder kan se alt hvad de kan vælge imellem, og afkrydse. Eller gør som vi altid har gjort, bestil ved personalet.

 

 

Hvad sker der:

Her skal vi gøre opmærksom på brugsens og bestyrelsens arrangement Fredag D 21-11. kl. 18oo til 20oo

VILD MED SANS. 

Der kommer mere info, men vi kan afsløre at der bliver smagsprøver på vores lokal produkter. Kom og smag.

 

1. fredag i måneden:

Husk Fredags cafe, nu på fredag 31-10. Her vil der bla. blive solgt billetter til “Cream of Clapton” , og Eva vil slå et slag for vores arrangement D 21-11.

 

Nyhedsbrevets redaktør: Gitte Vilmand

Gitte vil meget gerne høre din historie med og om din oplevelse, af vores lokal brugs. Både godt og skidt, ønsker og håb, om og for vores lokale brugs, er velkommen. Gitte træffes på tlf: 2622 6176 tir-tors, mellem 10-11. Håber du lader høre fra dig.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på