Brugsen – nyheder

Maj 2015

I Brugsen lægger vi vægt på løbende og god kommunikation med alle vores kunder. Det sker typisk med nyheder på hjemmesiden og på Facebook. I dette nyhedsbrev samler vi  op på udvikling i butikken, økonomi og meget mere – så hæng på og læs med:

Mindre underskud i 2014

Som bekendt holdt vi fornylig 2. del af den årlige generalforsamling. Her blev regnskabet for 2014 gennemgået og drøftet. Brugsen i Vester Hæsinge kom ud med et mindre underskud på 76.000 kr.

Vi havde i bestyrelsen selvfølgelig været mest tilfredse, hvis vi kunne undgå et underskud. Men set i lyset af en sløj omsætning i starten af 2014 og prognoser om et underskud på 150.000 kr, er bestyrelsen rimelig tilfreds med årets resultatet. Ikke mindst fordi vi kan se en stigende omsætning i sidste del af 2014.

BrugsenIndexApril 2015
Forsat stigende omsætning

Hver uge gør Marlene regnskabet op. Hvordan er det gået med omsætning, fortjeneste osv. sammelignet med samme uge og måned sidste år.

Der kan være udsving fra uge til uge, men sammenlignet over en periode kan vi glæde os (faktisk glæde os meget) over at omsætning og kundestrøm gennem butikken fortsat er stigende. I de seneste måneder har vi ligget på indeks 107 -116.

Du kan følge med i index og kundestrøm ved kassen, hvor den seneste uges tal vises  sammelignet med ugen før – og falder det, så skal der handles noget mere 😉

Får du tilbud på SMS?

SnydIkkeDigSelv kopiVi sender særlig gode tilbud ud på SMS og mail. Hvis ikke du allerede modtager disse så send en sms på nr 41 23 74 75 og skriv “tilbud” – det er ganske gratis.

Handikap-P

Kunder har kontaktet os og spurgt om det er muligt at få en P-Plads forbeholdt kunder med handikap P-skilt i bilen. Det er det, og vi vil inden længe få sat skilt op ved en udvalgt P-plads foran butikken. Vi håber at alle uden handikap-skilt vil respektere dette og benytte en anden P-plads ved butikken.

Lidt friskere blomster

Vi har mange friske blomster, urter mv ude foran butikken, hvilket mange af vores kunder sætter stor pris på og ikke mindst køber. Fra tid til anden kan det være svært at følge med for personalet og få vandet dem flere gange om dagen. Nu har vi heldigvis fået installeret vandslange mv, så nu skulle vi gerne være klar med endnu friskere blomster, hele dagen.

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på