Brugsen: Sidste nyt

Vi lytter
På Borgermødet om Brugsen modtog vi mange gode idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre butikken endnu bedre. Vi har haft travlt med at prioritere og følge op på disse. Ikke alt kan måske lade sig gøre her og nu, men meget kan og det vil vi gerne fortælle mere om her:

Grønt & frugt opgraderes
Mange af jer har bedt om at grønt og frugt bliver endnu bedre. Brugsens medarbejdere gør et stort arbejde for at få det bedste ud af disse varer, men selvfølgelig kan der altid være områder der kan gøres endnu bedre. Derfor har vi nu aftalt en fuldstændig relancering af vores grønt og frugt. Det betyder bl.a. at:

  1. grønt-området i butikken relanceres og bygges op på ny
  2. udvalget udvides med flere grøntsager, frugttyper og krydderurter
  3. flere økologiske varer
  4. flere gode tilbud, hver uge
  5. bedre friskhed gennem nye rutiner
  6. altid skiltning med priser
  7. grønt- og frugtkasser udenfor (er sat i værk)

Ændringer sker på fredag, og i de følgende dage kan der være lidt roderi, men så er vi klar “med den røde løber” og frugt og grønt til gode priser, friske og bedre udvalg. Så satser vi sådan set på, at du kommer forbi og fylder kurven – så fylder vi hylderne igen!

Ændringer i butikken
IMG_0545I butikken har vi fået flyttet alle de mange opslag til to nye tavler (efter vinen). Skiltning mv er gennemgået, infoskærm (tv) skal flyttes og så har indgangspartiet ikke mindst fået en overhaling med kasser med friske grøntsager, frugt mv og det hele i en højde, der nu kan nås.

Vareturer
Nogle ved det, andre ikke, men faktisk kan du bestille og få leveret varer fra LokalBrugsen i Vester Hæsinge for en flad tyver. Det er en fornem service til alle der har travlt eller måske ikke er så mobile. Du skal blot kontakte Elsa på tlf. 20 43 32 11, inden torsdag formiddag, så kommer hun forbi dig med varerne fredag eftermiddag. Du betaler Elsa for dine varer direkte samt 20 kr for hendes hjælp.

LaanTilBrugsen100215
Lånet
Vi vil gerne løbende fortælle om, hvordan det går med lånet. Dvs. det beløb på i alt 150.000 kr som vi skal rejse som en garanti til COOP.

Siden sidste uge er der ydet lån til os på endnu 20.000 kr., således at vi nu er på samlet 61.200 kroner. Det går den rigtige vej, men som du kan se, “er der også plads til dit gode bidrag”. Hvis du ikke allerede har haft mulighed for det, kan du indbetale et lånebeløb i i butikken eller på vores konto 2005-8981875045

Venlig hilsner
Ole Worregård

LokalBrugsen i Vester Hæsinge

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på