Brugsens nyhedsbrev – uge 25
Nyhedsbrev uge 25
Ugens historie:
Sikke en stemning…
Det er fantastisk at opleve, et pinsemarked i stadig udvikling. Vi fik masser af sol, en dejlig morgenmad, med en lille skarp. Børnene og barnlige sjæle startede kl.8oo med konkurrence fisk-ning, med flotte præmjer til slut. Pladsen foran vores brugs, blev hurtigt fyldt med lopper, asparges og de lækreste grillede pølser fra den lokale 3 kløver. Jazzen bølgede ud over os, og gav os prikken over i. Og aldrig har vi solgt så mange kasser øl til et pinse marked, om det så er godt, ja ingen lod til at lide overlast.
En stemning der bare måtte nydes.
Tak for alles deltagelse, vi kommer igen i 2o15, med flere smil.
Ugens kommentar:
Vi er ved at samle et ambassadørkorps til brugsen. Vores ambassadører vil I stifte bekendtskab med, her på brugsens nyheds side, stille og roligt hen over sommeren. De vil alle fortælle lidt om deres verden og brugsen.
Inden længe vil der veje bannere foran brugsen, vi flager for alle kunder, og gør igen opmærksom på at vi fra 1 juli, åbner butikken, 7 morgen til 7 aften, ja hele 7 dage om ugen.
Ugens opskrift: Hyldeblomst saft.
Ca. 20 store hylde blomst skærme.
3 store øko citroner, i skiver.
1 stang vanilje.
2 kg sukker.
1 brev citron syre.
5 l kogene vand.
Det hele blandes i en skål, med det kogene vand til sidst.
Lad det stå 5 dage på køl, rør i det dagligt.
Sigt det, fyldes på flasker, og fryses, da det er uden konservering. “tøs op inden brug”
Nyhedsbrevets redaktør: Gitte Vilmand
Gitte vil meget gerne høre din historie med og om din oplevelse, af vores lokal brugs. Både godt og skidt, ønsker og håb, om og for vores lokale brugs, er velkommen. Gitte træffes på tlf: 2622 6176 tir-tors, mellem 10-11. Håber du lader høre fra dig.