Brugsens nyhedsbrev – uge 40

LokalBrugsenNyhedsbrev_Top

Nyhedsbrev uge 40

Ugens historie:

Lidt info fra din brugs.

Nogle kunder har efterspurgt små indkøbskurve, de er desværre udgået, og fås ikke mere. Vi beklager.

Vi har igen fået en tilbudsavis. Denne gang en lille sag, som ligger ved kassen. Ret gode tilbud. Denne lille avis vil som prøve i de næste 3 måneder blive husstandsomdelt. Og vi håber at kunne trække nye og flere kunder til din LokalBrugs.

Vi gør igen opmærksom på, at vi har smsservice. Her sender vi særlige tilbud ud, minimum et par gange om ugen. Giv dit telefonnumme0r til en medarbejder i brugsen, så er du også med.

Du kan nu få oprettet en konto i brugsen, hvor du forudbetaler et månedligt beløb, “forudbetalt kundekonti” så skal du aldrig huske penge, når du handler i Brugsen. Tag en snak med Kim, og han kan fortælle dig meget mere. Der vil en gang i måneden blive udtrukket en vinder blandt disse Kundekonti, og den heldige vil modtage en gave i brugsen.

Og her til slut…et lille slag for vores helt nye tiltag…FISKE kasser. Du kan over nettet eller i Brugsen bestille fisk til levering hver anden torsdag. Det er friske fisk fra Båring.
Samt mulighed for frisk røget fisk som tilvalg.
Vi er indtil nu ca. 15 husstande ,der er med på vognen, og der er plads til mange flere. Ordningen er ny, så du kan stadig nå at påvirke den, hvis du er interesseret. Og vi har vældige gode tilbagemeldinger fra brugerne.

Ugens kommentar:

Husk at vi altid kan bruge indspark og nye ideer til vores brugs. Kom med din inspiration, så får vi noget ud af det sammen.

 

Hvad sker der:

Husk Fredags cafe, nu på fredag den 3. oktober. Her vil der bla. blive solgt billetter til “Cream of Clapton” 

 

Nyhedsbrevets redaktør: Gitte Vilmand

Gitte vil meget gerne høre din historie med og om din oplevelse, af vores lokal brugs. Både godt og skidt, ønsker og håb, om og for vores lokale brugs, er velkommen. Gitte træffes på tlf: 2622 6176 tir-tors, mellem 10-11. Håber du lader høre fra dig.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på