Vi har din nye bolig

Om du vil bygge dit eget hus, bo til leje eller måske købe et godt hus, er op til dig.
Vi har det hele og her kan du læse mere om dem.

Byg et hus
Vi har lækre byggegrunde ved Skovsøen med udsyn til åbne marker og alligevel centralt ved slagter, benzintank og ganske kort til børnehave, skole og bus.

Og ikke nok med det, her får du en grund til en brøkdel af det den koster i Odense – ja, faktisk får du råd til en elbil ved siden af!

Grundene ligger i Palleshave i Vester Hæsinge. Du kan vælge mellem fire forskellige byggegrunde, der varerier i størrelse fra 861 m2 til 1144 m2 til priser fra 120.884 kr.

Grundene sælges af Faaborg-Midtfyn Kommune, som du kan kontakte her…

Køb et hus
På siden her kan du få et overblik over, hvilke huse der er til salg i området. Siden viser alle huse i 5672 Broby, så du skal se efter huse i Sandholts Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup eller Vester Hæsinge, så du ikke kommer for langt væk fra os 😉

Lej en bolig
Der findes flere muligheder for at leje et hus eller lejlighed i lokalområdet. Kristiansdal Boligforening har flere gode boliger som du kan se her. Men også flere private lejer ud, en af dem er Broby Byg og Bo, som du kan se her.

Du er også velkommen til at kontakte vores Velkomstgruppe, der kan sætte dig i kontakt med flere udlejere og fortælle dig om mulighederne.