Det du står og mangler og lidt til….

img144

Læs de gode Jule tilbud her:

LokalBrugsen 49

Tilbuddene gælder fra torsdag d. 4. til onsdag d. 10. december.

Nu kan du samle mærker til lækkert køkkengrej, når du handler i LokalBrugsen. Kom godt i gang – helt enkelt.

Husk du kan handle i LokalBrugsen hver dag fra kl. 7.00 lige til kl. 19.00

Nyhed i LokalBrugsen:

Vi har været så heldige at Broby Blomster center, nu levere friske buketter og andet. Du kan også bestille din buket i brugsen, så leveres den her. Hør nærmere i kassen.

Igen i år vil der i LokalBrugsen, være jul for børnene i byen og omegn. Dette års kalender vil gå ud på, at børnene kan aflevere en juletegning i kassen (en om dagen) og så få lidt godt herfra. Vi vil så i løbet af december, lave en kollages af alle tegningerne. Vi vil så have en stor, håber vi, juletegning D. 24-12. Som vi alle kan nyde, smile, grine og kommer i lidt mere stemning ved. Vi starter nu på mandag D. 1-12 så fat alt der kan tegnes på, det være sig pap, papir, servietter, mors pudseklud, eller fars sure sokker.

Hilsen LokalBrugsen

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X