Det Nye X-Hus er videre…

Lokale og Anlægsfonden har nu offentligjort, at “Det Nye X-Hus” er blandt de tre projekter, som nu er med i slutrunden om puljen på 10. mio. kr. til omdannelse af nedlagte skoler.

Vi er bare glade nu (og en lille smule stolte)!

Det nye X-Huse med HB-badge

 

Vil du vide mere, så klik på overskriften… eller tjek din postkasse de kommende dage (hvis du bor i Vester Hæsinge og omegn)

X-Huset er nu med i den endelige runde om at omdanne den gamle skole i Vester Hæsinge til Det Nye 
 X-Hus.
LOA vil i de kommende uger drøfte med X-Huset og vores arkitekter, hvordan Det Nye X-Hus konkret realiseres som fremtidens borgerhus for V. Hæsinge, Gl. og Ny Stenderup og Sh. Lyndelse.
Herefter skal LOA endelig godkende projektet i januar måned.

Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder desuden med at indrette “MDVuns-huset” i skolens klassefløj – med tilbud og aktiviteter for unge og familier, som skal støttes.

Vores nye X-Hus vil skabe masser af liv og aktivitet i lokalområdet. V.Hæsinge-området viser endnu en gang, at vi kigger fremad og skaber et levende lokalsamfund.

Kom og vær med når vi holder borgermøde d. 3. december 2013 kl. 19.00 i X-Huset, hvor vi fortæller alt om køreplanen mod Det Nye X-Hus.

Vi får vi brug for alle borgere i området, fra Horseballevej, Stenderup, Lyndelse og Hæsinge – kort sagt, også dig! Du kan støtte med lidt arbejde og økonomi – og godt humør og sjovt fællesskab!

Venlig hilsen X-Husets ledelse

Frode Nielsen, Jørgen Brink, Hanne Knudsen, Per Bertelsen, Britt Rasmussen, 
 Jørn Bertelsen, Bjarne Brøndgaard og Laurits Knudsen.

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X