Det Nye X-Hus – SLUTSPURTEN – kom og giv en hånd

Nu er der kun godt to uger til indvielsen af Det Nye X-Hus.

Vi mangler stadig at få løst en række opgaver, og flere har allerede meldt sig til til at hjælpe, men vi har brug for flere frivillige hænder til at hjælpe for at nå det hele inden indvielsen.

Der vil være folk igang stort set alle dage fra nu af og indtil indvielsen, men især de kommende to lørdage – 10. og 17. juni, hvor der der blive arrangeret frokost for de frivillige.

På lørdag kan du hjælpe fra kl. 9.00 – og vi mangler konkret folk til nedenstående opgaver.

Så kan du hjælpe på lørdag den 10. juni – så giv besked til Jørgen Brink – mobil 40404130 – senest fredag kl. 12.00 – så vil der være frokost til dig/jer.

Fjerne gammel rampe i “skolegåden”
Den gamle rampe skal fjernes hurtigst muligt, så vi kan komme igang med at bygge en ny trappe/rampe til den nye indgang fra “skolegården”

Er I to om opgaven tager det ikke mange timer at få den pillet ned og kørt på genbrugspladsen

 

 

Spartle og male det nye depotrum
For enden af den nye sal er der lavet et depotrum, hvor loftet skal males (er spartlet), og væggene skal spartles og males.

Det hele kan ikke nåes på lørdag, men det er vigtigt at vi kommer igang med rummet – så er i nogle stykker om opgaven så når I langt.

Spartle og male den ene side af den nyopførte væg mellem den nye sal og “Østfløjen” 

Gipsvæggen skal spartles og males.

Det hele kan ikke nåes på lørdag, men det er vigtigt at vi kommer igang med rummet – så er i nogle stykker om opgaven så når I langt.

 

Har du ikke lige mulighed for at hjælpe nu på lørdag, men kan hjælpe en anden dag, så skriv til mig alligevel – vi skal nok finde en opgave der passer til dig.

 

 

Hilsen

Jørgen Brink, projektleder – mobil 40404130

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på