Det Nye X-Hus

banner1X-Huset er et moderne medborgerhus i Vester Hæsinge. Vi arbejder i øjeblikket med et spændende projekt det sammen med lokalområdets borgere, erhvervsliv og foreninger samt Faaborg-Midtfyn Kommune, arkitekter og andre skal udvikle huset til et dynamisk Kultur-, Natur- og Sundhedshus med aktiviteter før børn, unge og ældre lokalt og på Sydfyn.

Det kan du læse mere om her på siden, nu og i den kommende tid. Og kommer du ikke forbi hver dag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden (nederst), så holder vi dig ajour, når det sker!

Projektet med at omdanne X-Huset og Vester Hæsinge tidligere skole, er nu gået videre i forløbet hos Lokale og Anlægsfonden (LOA). Vi skal nu sammen med en arkitekt skal udarbejde et idekoncept for, hvordan vi vil omdanne bygningerne til et levende kulturhus, medborgerhus og natur- og sundhedshus. Dette sker i et tæt samspil med Faaborg-Midtfyn Kommunes planer om at indrette den anden del af skolen til det såkaldte “MDvuns-hus”.

Foreninger, borgere kan hente “skrivemaske” med gode idéer til “Det Nye X-Hus” her…
(udfyldes og sendes til jorgen@lindberg-brink.dk inden den 15. august 2013)

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X