Eftermiddagsmøde i Præstegården

Jagten på tindernes konge! Ibexjagt i Kirgisistan ved Bente Andersen Tirsdag den 7. februar kl. 14.00 – 16.00 i Vester Hæsinge Præstegård.

 I oktober 2011 var Bente Andersen på en fantastisk jagttur til Kirgisistan. Hun fulgtes med sin bror. De har gået på jagt sammen i mange år. At jage ibex (stenbuk) højt oppe i bjergene er den mest udfordrende jagt, man kan forestille sig. Ibex lever helt op i 6700 m. Bente tog udfordringen op og fik nedlagt en ibex i 4300 m’s højde. Det blev også mødet med en hel anden kultur, bl.a. kirgiserne, som lever langt inde i bjergene. Denne fantastiske tur fortæller hun om. Foredraget vil blive ledsaget af mange flotte billeder fra en hel anden verden end vores. Foredraget er ikke kun for jægere, men også for alle andre, der kan lide en flot natur og en god historie. Der serveres kaffe og kage til 25 kr. Alle er velkomne til en spændende eftermiddag!

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på