Eventyrlig tilstrømning til Højskoledag og H. C. Andersen 14. marts i X-huset i V. Hæsinge

På få uger har 75 deltagere meldt sig til Højskoledagen i X-huset i V. Hæsinge den 14. marts.
– Det var lidt af et eksperiment, fortæller sognepræst Eva Ladefoged, som en med i gruppen fra menighedsrådet, som arrangerer dagen.
– Det var en arv fra en af sognets ildsjæle, som satte os i stand til dette store arrangement. Vi har foredragsholdere, sang og papirklip fra nær og fjern. Alt kommer til at handle om H. C. Andersen. Der er forberedt et otte timers program fra 9-17 for kun 150 kr. incl. spisning.
Historikeren Jens Jørgensen lægger ud med at fortælle om en teori om H. C. Andersens herkomst. Den prisbelønnede Sonia Brandes fortæller om papirklip, der er inspireret af H. C. Andersen, og der er fællessang af kendte og ukendte H. C. Andersen-sange. Professor Johs. Nørregaard Frandsen fortæller om forfatterskabet, professor Ana Maria Langkilde fortæller om H. C. Andersen Instituttets virke i Sandholts Lyndelse og Rio de Janeiro og kommunikationsdirektør på instituttet, Niels Jørgen Langkilde, analyserer eventyret “Skyggen”, som giver en fornemmelse af, hvor mange forskellige måder man kan læse et flertydigt eventyr på.

Hele programmet kan ses på www.vesterhaesingekirke.dk hvor man også kan tilmelde sig.
Der er STADIG FÅ LEDIGE PLADSER.
Menighedsrådet

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på