FÆLLESLÆSNING FOR MÆND

Deltag i en uformel læsegruppe for mænd sammen med læseguiden Ina Schmidt og luk litteraturen ind i dit liv

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, X-Huset og læseguiden Ina Schmidt tilbyder fælleslæsning for mænd på over 50 år hver torsdag kl. 19.30-21 i perioden 24. oktober-19. december i X-Huset, Vester Hæsinge, Birkevej 15B, 5672 Broby.

Fri entré m. tilmelding til Ina: inalykkeschmidt@gmail.com
Kaffe 5 kr.

Her mødes man over en kop kaffe og udvalgte korte tekster, som Ina Schmidt læser højt og inviterer til en snak om. Ina elsker bøger og deler gerne sin egen læseoplevelse. Her er ingen lektier fra gang til gang, og det er ikke et krav, at man er vant til at læse. Man kan sagtens ”være med på en lytter”.

“Man behøver ikke at have åbnet en bog før i sit liv for at kunne få noget ud af læsegruppen og bidrage til den”, forsikrer Ina, der glæder sig til at modtage efterårets hold.

Forløbet er et samarbejde mellem Ina Schmidt, X-Huset i Vester Hæsinge, frivillig Peder Pedersen og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Har du spørgsmål eller ønsker og idéer til andre lignende forløb? Kontakt bibliotekets Mai Villadsen på mail: maivi@fmk.dk

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på