Forbedringer i X-Huset – Lysdæmpningsgardiner

I denne uge har EnergiFyns fonde offentliggjort, hvem der får glæde af årets udloddede midler. Udviklingsrådet har fået positivt svar på ansøgning om 70.000 kr. til etablering af fjernstyrede lysdæmpningsgardiner i tagvinduerne samt manuelt betjente gardiner i siderne. Sammen med et tidligere bidrag fra FMKs moderniseringspulje og en mindre egenfinansiering (Hans Jensen-midlerne) er det nu muligt at gennemføre projektet i sin fulde udstrækning. Læs mere om dette på følgende link:

https://fyens.dk/artikel/fondskroner-sikrer-afsk%C3%A6rmning-af-ovenlysvinduer-slut-med-generende-solstr%C3%A5ler-i-x-huset

Udviklingsrådet arbejder lige nu på flere områder med forbedringer i X-huset til gavn for brugerne. Gulvet i den store sal er således blevet slebet og lakeret og plantevæggen bliver skiftet.

Der arbejdes lige nu på, at køkkenet får nyt opvaskeanlæg og andre mindre ting, samt at det gamle caferum i den lille sal omlaves til anretterkøkken, så de to sale kan udlejes uafhængigt af hinanden. Projektets gennemførsel afhænger af, om vi får finansieringen på plads.

Venlig hilsen

Hans Christian Balle

formand for Vester Hæsingeegnens Udviklingsråd

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på