Foredrag om ”Det Nordfynske Ørige”

Foredrag om ”Det Nordfynske Ørige”
ved forfatter Bjarne F. Knudsen, Vester Hæsinge
Tirsdag den 18. juni kl. 14.00 i Vester Hæsinge Præstegård

Der bliver med foredrag og lysbilleder givet en forsmag på og en uddybning af, hvad ”Det Nordfynske Ørige” er for noget, som en optakt eller ouverture til sogneudflugten til Nordfyn den 27. august fra V. Hæsinge.
Turen går til Østrup og Klintebjerg, hvor herremænd, videnskabsmænd, våbenmagere, modstandsfolk og musikere har boltret sig.
Bjarne F. Knudsen som er medforfatter til bogen ”Bonde, Stamhus & Spillemænd” fortæller om naturgenopretninger efter nogle af Danmarks største inddæmninger. Her lå før Vikingehavnen Skibby (nu Skeby) – om Hofmansgave, en gammel spændende herregård med parken, som var et aboret med unik samling af træer og buske, samt kartoffelmuseum – om Glavendrupstenen med Danmarks længste runetekst, og om Dallund Slot og Luciaklinikken!

Alle er velkommen til en interessant eftermiddag, hvor der bydes på kaffe og kage til 25 kr. Mvh V. Hæsinge- og Sh. Lyndelses Menighedsråd

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på