Fra poliopatient til professionel musiker

Fra poliopatient til professionel musiker
underholdning af Carl Erik Lundgaard
Torsdag den 24. oktober kl. 19.30 i X-Huset, Birkevej 15 B, Vester Hæsinge

P√• trods af en lam h√łjre arm og -skulder blev C.A. Lundgaard professionel harmonikaspiller, lektor p√• Det fynske Musikkonservatorium og turnerede den halve verden rundt med sine sm√• tr√¶harmonikaer. Undervejs m√łdte han en perler√¶kke af us√¶dvanlige, helt almindelige mennesker, gamle spillem√¶nd og originaler. Med det positive livssyn og den vilde lyst som partnere er alt muligt. Alle er velkomne til en aften med historiefort√¶lling med musik og sang, humor og st√¶rke f√łlelser. Der er gratis adgang i X-Huset, hvor man ogs√• har mulighed for at k√łbe kaffe/te, vin og vand! Mvh. Vester H√¶singe- og Sandholts Lyndelses Menighedsr√•d

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X