Fredags cafe’ i Præstegården

Israels folk vandrede ud fra Egypten – eller gjorde de? Foredrag ved lektor cand. theol. Carsten Vang, Århus Fredagscafé den 13. januar kl. 16.00 – 18.00 i Vester Hæsinge Præstegård.

En af de allermest kendte bibelhistorier er fortællingen om, hvordan en stor gruppe slaver gjorde sig fri af trældommen i Egypten og med Moses som anfører forlod landet. Mange gange er denne dramatiske beretning blevet filmatiseret, senest i 2014. Men hvor historisk er beretningen om Moses og israelitternes udvandring egentlig? De nyeste udgravninger af det sted, hvor israelitterne boede og var slaver, viser, at fortællingen synes at have langt mere historisk basis, end forskerne ofte har ment. Gratis entré, men der serveres forfriskninger til 25 kr. – Alle er velkomne til en interessant eftermiddag!

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på