Kvalitet, eksklusivitet og god service

 

Vi er et lille team, hvor specialet er slagtning og udskæring af dyr hvor de stolte familietraditioner inden for slagterfaget stadig praktiseres.
Vi har fokus på dyrenes velfærd og kvalitet gennem hele processen.
Vi vægter det gode produkt frem for mængden, og det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder bliver ved med at komme igen.

At vi er et lille hold af kyndige fagfolk betyder også, at der ikke er så langt fra ledelse til skærebord.
Derfor har du altid mulighed for at tage en snak med Stefan, hvis du har specielle ønsker til leveringen.

Når du handler hos Vester Hæsinge Slagterforretning, kan du være sikker på kvalitetskød forarbejdet efter gamle traditioner.
Eksempelvis hænger kvæget til modning i op til 18 dage, så du får den bedst mulige vare, når kødet skal tilberedes og spises.
Vi mener nemlig, at gode råvarer, som er behandlet korrekt, er den bedste kilde til smagsoplevelser i særklasse.
Vi har eget pølsemageri og kan derfor også tilbyde mange forskellige typer pølser.

Hos Vester Hæsinge Slagterforretning viser vi respekt for dyrene og vægter dyrevelfærd højt.
Derfor henter vi selv dyrene, ligesom vi har egen stald, hvor de kan gå og ”stresse af”.

Afhentning af kød
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Vi tilbyder også slagtning for gårdbutikker samt grill-leje, som du kan læse mere om under fanebladet “Lej en grill”