Goddag og godt nytår fra driftslederen

Kære venner og brugere af X-Huset

Så har vi passeret 1. januar, og jeg er officielt tiltrådt som driftsleder af X-Huset. Jeg har været spændt og har glædet mig til at blive en daglig del af huset i stedet for kun at komme på visit i ny og næ.

Fremover sker al henvendelse vedrørende brug og leje af X-Huset til mig på telefon 61416777 eller
driftsleder@x-huset.dk

Der er meget, jeg skal sætte mig ind i, og mange mennesker jeg skal lære at kende. Jeg håber derfor, at rigtig mange af jer vil komme forbi og hilse på i løbet af de næste par måneder. Jeg er ikke i huset hele tiden, så ring i forvejen, og jeg vil sørge for, at der er kaffe på kanden.

Før jul havde vi besøg af en journalist fra Ugeavisen Faaborg. Flere af jer har måske set artiklerne, men for dem, som ikke har, er der her en mulighed for at læse hvilke “guldkorn”, vi fik udtalt 🙂

Ny driftsleder i X-Huset

Juleønsket – Landsbyens dagligstue

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på