Gudstjeneste med lokal prædikant i V. Hæsinge Kirke “husk det er i aften”

Gudstjeneste med lokal prædikant
Niels Jørgen Langkilde
Torsdag den 28. november kl. 19.30 i Vester Hæsinge Kirke
Niels Jørgen Langkilde har boet i Sandholts Lyndelse Sogn siden januar 2018. Mange vil genkende hans ansigt bl.a. gennem hans aktive periode i politisk arbejde (Folketingsmedlem 1994-1998). Han har derudover varetaget centrale kommunikationsposter i virksomheder og landsorganisationer. I dag bestrider han forskellige bestyrelsesposter, og sammen med hustruen professor, Ph.d. Ana Maria M. d C. S. Langkilde medstifter af H.C. Andersen Instituttet, som især forsker i og formidler viden om H. C. Andersen i Danmark og Brasilien.
Langkilde har igennem mange år været aktiv i kirkeligt arbejde, bl.a. som medlem af menighedsrådene i Korup og Næsbyhoved-Broby kirker ligesom han i en årrække har studeret teologi for lægfolk. Vel mødt menighedsrådet.

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X