Har du lyst til at synge i kor?

Præstegården

Lige meget om du har sunget i kor før eller bare er glad for at synge under bruseren, så læs videre her.

Jeg hedder Simon og er lige blevet ansat som kirkesanger og korleder ved Vester Hæsinge og Sandholts Lyndelse kirke. Jeg ønsker at starte et kor op, som er for alle, der har lyst til at synge sammen.

Repertoiret er bredt og spænder over højskolesange, lettere klassiske og rytmiske stykker, danske sange, salmer, folkeviser, swing og gospel.

Vi mødes første gang:
Onsdag d. 26. februar kl.19-21.
Konfirmandstuen (Præstegården), Birkevej 16, Vester Hæsinge, 5672 Broby

Her vil vi mødes og synge og snakke om koret. Senere vil der være en pause med kage og kaffe hvor vi kan hilse på hinanden lidt bedre og derefter runder vi aftenen af med at synge lidt mere.

Er du interesseret i at komme, må du meget gerne sende en mail om dette på nedenstående mailadresse. Tilmeldingen er ikke bindende men er blot for at få en idé om hvor mange vi bliver. Så der er kaffe og kage til alle.

Har du spørgsmål og lyst til at synge med, er du velkommen til at kontakte Simon Krindel: +45 60170162 / simon_krindel@hotmail.com

Menighedsrådet.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på