Hundeudstilling ved X-Huset

hundeudstilling2 Lørdag den 26. juli 2014 kom der liv på græsarealet bag X-Huset, omkring 75 små hunde (hovedsagelig Papillon og Phalen) , med ejere, ankom for at afholde hundeudstilling.

Udstillerne kom fra hele Danmark, ligeledes var der besøg fra Sverige, Norge og en enkelt udstiller fra Holland. der blev afholdt 2 kåringer afbrudt af en dejlig frokost, fremstillet af gode lokale råvarer af lokal arbejdskraft.

De mange besøgende var meget begejstret for vores by og i særdeleshed for X-Huset og de gode grønne områder der er, det var det perfekte sted for deres arrangement.

hundeudstilling4 hundeudstilling3 hundeudstilling5 hundeudstilling6 hundeudstilling7 hundeudstilling8 hundeudstilling9 hundeudstilling1

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X