Invitation: Genåbning af tank og brugsbygning

Lørdag den 10. februar 2018, kl. 13.00 – 16.00 inviterer VHE Invest Aps alle anpartshavere,  borgere, virksomheder og organisationer i Lokalområdet indenfor i den tidligere Brugs i Vester Hæsinge.

Anledningen er fejring af, at investeringsselskabet (som ejes af lokale borgere og virksomheder) har overtaget den tidligere Brugs samt benzintank.

Det er en god anledning til at møde bestyrelsen og høre mere om fremtidsplanerne. Bestyrelsen byder desuden på en kold pilsner, VH Slagteren lægger friske pølser til og som en BONUS bliver der mulighed for at et erhverve nogle af de restvarer, der er fulgt med i konkursboet. Så masser af gode grunde til at vi ses på lørdag 😉

 

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X