Jeg er efterlyst !!!!

I Lokalhistorisk arkiv er vi glade for, at vi har fået en del effekter fra Brugsen, så vi kan lave en historie der fortæller om Brugsen’s 108 år i Vester Hæsinge.

Vi har bla.a. fået nogle gamle regnskaber – vedtægter – blade – billeder – regnskabs bøger m.m. alt sammen der har vores interesse, vi har også fået den gamle Julemand, og den vil komme frem ved forskellige jule arrangementer i X-Huset.

Men – men, vi mangler den gamle Dirigentklokke, den er givet til et Brugsjubilæum på et tidspunkt, jeg tro det var Brugsen’s 50 års jubilæum, den har ikke været i brug ved de sidste af Brugsen’s generalforsamlinger.

Hvis der er nogen, nuværende og tidligere bestyrelses medlemmer, eller andre, der har en anelse om hvor den findes, ville vi blive glade, Brugsens generalforsamlinger har været afholdt skiftevis i V. Hæsinge og Sh. Lyndelse forsamlings huse og i X-Huset, så den kan jo også være glemt et af disse steder.

Venlig hilsen på arkivets vegne

Bent Hansen

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på