Juleaften i Sandholts Lyndelse kirke

I Sandholts Lyndelse kirke afholdes i år 2 juleaftensgudstjenester: kl. 13 og kl. 14.

”Juleaften skal der naturligvis synges i kirken, derfor er der kun plads til 40 personer pr. gudstjeneste”, siger  Eva Ladefoged . ”På grund af at gudstjenesterne ligger så tæt på hinanden, er varigheden 20 min.”

Som i flere andre kirker er der tilmelding til begge gudstjenester, hvilket desværre er nødvendigt for at udnytte pladsen optimalt. Man tilmelder sig hos Kristiina Fristoft, mobil: 4028 4178 eller mail: k.j.fristoft@email.dk , og fortæller, hvilken gudstjeneste, man gerne vil deltage i, og hvor mange ønsker at komme. De enkelte familier fordeles i kirkerummet, og graver Ole Andersen viser folk til rette. Tilmelding gerne senest 20. dec.

Kirken er stemningsfuldt pyntet; ved orglet sidder Thomas Ingemansen, og salmerne synges for af vægter Sten Bo Verner.

Menighedsrådet

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X