Julekoncert i Vester Hæsinge Kirke på tirsdag – nu med cafe

Julekoncert i Vester Hæsinge Kirke
Tirsdag den 5. december kl. 19.30 

Musikalsk julestemning  med trioen

  • Anette Haahr, orgel/klaver
  • Anitta Soliz Nielsen, sang
  • Eva Østergaard, fløjtenist

Gratis entré – Alle er velkomne!

Efter Julekoncerten i V. Hæsinge Kirke er der hyggeligt samvær i Landsbyens Dagligstue (X-Huset), her kan man købe drikkevarer samt kaffe/the! Alle er velkomne! Kig ind!

Den musikalske julestemning sættes i år i gang af en til lejligheden sammensat trio bestående af Eva Østergaard, tværfløjte, Anitta Soliz Nielsen, sang samt kirkernes organist Anette Haahr, orgel/klaver.

Eva Østergaard er uddannet fløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har været ansat som solofløjtenist i Det Kongelige Kapel. Siden 2010 virker Eva Østergaard som solist på freelancebasis med talrige koncerter i Danmark, Europa, Kina og USA. Ved siden af sit virke som solist er Eva i dag ansat som organist ved Vissenbjerg kirke.

Anitta Soliz Nielsen er uddannet kirkesanger fra Løgumkloster Kirkemusikskole og virker til dagligt som kirkesanger ved diverse kirker på Fyn samt ved kirkegårdskapellet i Odense. Anitta behersker mange forskellige genrer fra det klassiske kirkemusikalske over den danske folkelige sangtradition til pop og rock.

Ved koncerten i V. Hæsinge Kirke byder trioen bl.a. på værker fra Händels ”Messias”, engelske carols samt julehits fra det mere populære repertoire. Selvfølgelig skal vi også nyde de danske julesalmer gennem fællessang. Velkommen til en stemningsfuld koncert med kendte toner fra julens glade budskab.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på