Julekoncert i Vester Hæsinge Kirke

Julekoncert i Vester Hæsinge Kirke
Tirsdag den 5. december kl. 19.30

Den musikalske julestemning sættes i år i gang af en til lejligheden sammensat trio bestående af Eva Østergaard, tværfløjte, Anitta Soliz Nielsen, sang samt kirkernes organist Anette Haahr, orgel/klaver.

Eva Østergaard er uddannet fløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har været ansat som solofløjtenist i Det Kongelige Kapel. Siden 2010 virker Eva Østergaard som solist på freelancebasis med talrige koncerter i Danmark, Europa, Kina og USA. Ved siden af sit virke som solist er Eva i dag ansat som organist ved Vissenbjerg kirke. Anitta Soliz Nielsen er uddannet kirkesanger fra Løgumkloster Kirkemusikskole og virker til dagligt som kirkesanger ved diverse kirker på Fyn samt ved kirkegårdskapellet i Odense. Anitta behersker mange forskellige genrer fra det klassiske kirkemusikalske over den danske folkelige sangtradition til pop og rock.
Ved koncerten i V. Hæsinge Kirke byder trioen bl.a. på værker fra Händels ”Messias”, engelske carols samt julehits fra det mere populære repertoire. Selvfølgelig skal vi også nyde de danske julesalmer gennem fællessang. Velkommen til en stemningsfuld koncert med kendte toner fra julens glade budskab.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på