Kaptajngården kalder

Nu skal vores 27 år gamle børnegård renoveres.
Håndværkerne skal i gang i uge 20 og vi skal derfor have hele huset ryddet inden da.

Efter 27 år trænger Kaptajngården til en indgående renovering. Politikerne har afsat ca. 3. mill.- Arkitekter, ingeniører, forældre, bestyrelse og personale har i samarbejde tegnet og regnet. Det bliver bare så godt !! nye gulve og lofter der dæmper lyde og er lette at rengøre og måske en tilbygning. Brandsikring og ventilation, udnyttelse af en del af loftet til kontor, grupperum, depot og toilet. Gipsbygning og stald skal også have en overhaling.

MEN, inden alt det kan gå i gang (den 15. maj) har vi brug for rigtig mange hænder. Vi skal nemlig have ryddet alt ud af huset, loftet og gipsen. Alt imens byggeriet står på skal vi være i pavillonen, stalden og bålhuset. Så mange af vores ting skal være der. Vi ved I har travlt men håber alligevel at I vil hjælpe os og kan afse et par timer eller tre, på en af nedenstående datoer.

Vi lover god beværtning til alle der vil hjælpe os.

  • Lørdag den 6. maj fra kl. 10 til 14.
  • Søndag den 7. maj fra kl. 10 til 14.
  • Mandag den 8. maj fra kl. 16 til kl. 20.
  • Tirsdag den 9. maj fra kl. 16 til kl. 20.
  • Onsdag den 10 maj fra kl 16 til kl 20.

Der bliver også brug for hjælpe i ugen efter – kontakt Karen Møller og hør nærmere. Mange håbefulde hilsner fra Kaptajngårdsfolket.

Karen Møller
kamol@fmk.dk
Tlf. 72530422

Author: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X