Kom og oplev, ekspeditionen “Find Forbindelserne”

FIND FORBINDELSERNE

Kære Bakkeland

Kom og oplev, når ekspeditionen “Find Forbindelserne” rykker ind på festpladsen ved Svanninge Bakker! Kom og hør om geoparken og gå på opdagelse i forbindelser på tværs af hele Det Sydfynske Øhav.

På festpladsen vil geoparkens sekretariat rulle et mødested ud omkring Geoparkens formidlingstrailer. Her kan du gå på opdagelse i fortællinger om forbindelser på tværs af Geoparkens område.

Som en del af fortællingen om hele Geopark Det Sydfynske Øhav har vi nemlig sat os for, at indsamle fortællinger om de folk som bor og bruger landskabet omkring Det Sydfynske Øhav!

ER DU FORBUNDET? Har du en stærk forbindelse til Svanninge Bakker og Bjerge – eller måske til et andet sted i Geoparken, så vil vi gerne høre og registrere den.

Tag en ting med, så vi kan se din forbindelse. Hvis du kører på mountainbike så tag den med! Hvis du er svampejæger, så tag din kurv med! Eller måske et minde fra en særlig skovtur?

Alle forbindelser kan blive udstillet i en lille midlertidig udstilling og vil blive tegnet ind på et stort kort over geoparken, så andre kan få glæde af den. Forbindelserne registreres og vil indgå i geoparkens DNA for eftertiden.

Vi giver kaffe og kage og en god fortælling. Det er gratis at deltage.

Ekspeditionen er støttet af Region Syddanmark.

Se invitationen på facebook

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på