Kom og se Esbjergevangeliet i Præstegården.

esbjerg-evangeliet

Kom og se Esbjergevangeliet i Præstegården.

Et kæmpe billedtæppe, som er en kopi af et 40 meter langt vægmaleri, som kunstneren Erik Hagens har malet på en væg i Esbjerg, vil være opstillet i præstegården på lørdag d. 26. nov. og kan ses i tidsrummet kl. 14.00 – 17.00. Så denne eftermiddag kan du opleve 2 spændende arrangementer tæt på hinanden, da Lokalhistorisk Arkiv samtidig holder åbent hus, for at markere indvielsen af de nye lokaler i X-Huset.

Her vil man kunne se en moderniseret bibelhistorie og Danmarkshistorie.
De store fortællinger fra Bibelen er sat ind i vores tid og verden, og det er der kommet noget underfundigt, humoristisk, alvorligt, tankevækkende og provokerende ud af, for Erik Hagens har et kritisk blik — både på Bibelen og på vores samfund.

At det er opstillet i V. Hæsinge, skyldes præstens arbejde i Folkekirkens Skoletjeneste.

Alle er velkomne til at kigge forbi, og skulle tidspunktet være meget ubelejligt, men man alligevel gerne vil se det, så ring på 62 63 10 09, så prøver vi at finde et tidspunkt.

Venlig hilsen Eva præst. 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på