Kom til julemarked i V. Hæsinge Forsamlingshus

vhf-julemarkedLørdag d.30/11 inviterer “Det gamle Forsamlingshus” indenfor til årets hyggelige julemarked fra kl 10-16.

Der er mulighed for at få julestemningen ind under huden, med en køretur i hestevognen igennem byens gader(mod et lille beløb) købe et juletræ eller et par bundter gran til juledekorationen hos “Lehnskov´s gran”

Inden døre har vi forskellige stande som sælger alt lige fra Lækkert herreford kød, leverpostej, pølser, frugt, grønt, æg, nisser, dekorationer, julepynt, magnetsmykker, krydderi til årets snaps,… småkager og lækre hudprodukter. Der vil også være mulighed for at prøve en ansigtsbehandling eller købe et gavekort til årets julegave.!

Udover dette er der som vanen tro den skønneste Juletombola, hvor der ikke er langt mellem gevinsterne.! Cafeén sælger rygende varm gløgg og lækre æbelskiver, kaffe, the, sodavand og juleøl..her er du mere end velkommen til at sidde og hygge dig, i julestemningens skær, og få en snak med naboen, et smil fra en fremmed, og en hjertelig omgangstone.!

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine..og husk nu; der er FRI ENTRE´.!

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på