Krybbespil i Vester Hæsinge Kirke

Junior Konfirmander

Juniorkonfirmander

– et nyt tilbud, som allerede er godt i gang Vester Hæsinge Kirke, lørdag den 28. november kl. 11.00

Her i efteråret har vi tilbudt eleverne i 3. klasse at være juniorkonfirmander. Det vil sige, at børnene kommer op i kirken og hører fortællinger, synger og spiller og dramatiserer små bibelfortællinger. Det sker i et samarbejde mellem Sdr. Broby og V. Hæsinge og Sandholts Lyndelse Menighedsråd og præsterne Anette Agersnap og Eva Ladefoged. Første halvdel af juniorkonfirmandforløbet foregik i Sdr. Broby Kirke, hvor Esther Rützou, i samarbejde med præsterne, stod for timerne. Børnene var med ved høstgudstjenesten i Sdr. Broby Kirke søndag den 27. september, hvor de både spillede med på salmer og dramatiserede en bibelfortælling.

Anden halvdel af forløbet er i november måned og foregår i præstegården og i kirken i Vester Hæsinge, hvor vi slutter af med et krybbespil.

Krybbespil ved juniorkonfirmanderne 

Kom og se Maria og Josef og de vise mænd på deres ”kameler”, når juniorkonfirmanderne opfører krybbespil i

Vester Hæsinge Kirke

lørdag den 28. november kl. 11.00.

Alle er velkomne!

 

 

 

 

 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på