Krybbespil i Vester Hæsinge Kirke

Junior Konfirmander

Juniorkonfirmander

– et nyt tilbud, som allerede er godt i gang Vester Hæsinge Kirke, lørdag den 28. november kl. 11.00

Her i efteråret har vi tilbudt eleverne i 3. klasse at være juniorkonfirmander. Det vil sige, at børnene kommer op i kirken og hører fortællinger, synger og spiller og dramatiserer små bibelfortællinger. Det sker i et samarbejde mellem Sdr. Broby og V. Hæsinge og Sandholts Lyndelse Menighedsråd og præsterne Anette Agersnap og Eva Ladefoged. Første halvdel af juniorkonfirmandforløbet foregik i Sdr. Broby Kirke, hvor Esther Rützou, i samarbejde med præsterne, stod for timerne. Børnene var med ved høstgudstjenesten i Sdr. Broby Kirke søndag den 27. september, hvor de både spillede med på salmer og dramatiserede en bibelfortælling.

Anden halvdel af forløbet er i november måned og foregår i præstegården og i kirken i Vester Hæsinge, hvor vi slutter af med et krybbespil.

Krybbespil ved juniorkonfirmanderne 

Kom og se Maria og Josef og de vise mænd på deres ”kameler”, når juniorkonfirmanderne opfører krybbespil i

Vester Hæsinge Kirke

lørdag den 28. november kl. 11.00.

Alle er velkomne!

 

 

 

 

 

Author: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X