KUNST – Ny udstilling i Dagligstuen

Fra tirsdag den 6. marts er der igen ny og spændene kunst på væggene i Landsbyens Dagligstue.

Dorthe Jensen fra Faaborg vil de næste par måneder dele nogle af sine smukke malerier og spændende skulpturer med os, og der er også et par helt særlige værker imellem, som Dorthe kalder “skrotkunst”.

Dorthe fortæller her lidt om sig selv og sit arbejde:

Jeg hedder Dorthe Jensen og er bosat i dejlige Faaborg.
Jeg har malet og lavet andre kreative ting i mange år.
Jeg kan godt lide at bygge en god bund op i mine malerier. Jeg bruger derfor ofte sand, papir, gips, tang o.l til at lave en god bund at male på. Jeg er autodidakt,så der er ikke nogen der har fortalt mig noget om, hvad man kan eller ikke kan ,så jeg gør det bare. Jeg maler hovedsalig med acryl.
Skrotkunsten er nyt for mig. Jeg kan ikke lide at smide noget ud og har mange ideer i hovedet .
Paverpoolfigurerne er stærke og robuste og kan stå både ude og inde.

      

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på