LokalBrugsen godt fra start

LokalBrugsen04

Allerede fra morgenstunden var der et stort rykind i den nye LokalBrugs i Vester Hæsinge, og ud fra antallet af rundstykker fra Brugsens eget bageri, var der mere end 80 kunder der lagde vejen forbi byens købmand fra morgenstunden.

– Ja, det er bare super, det kan ikke være bedre, lyder det fra en lidt træt uddeler Kim, da deres udsendte lægger vejen forbi (igen) sidst på dagen. Undervejs er det blevet til en del konkurrencer for børn og voksne, øl, pølser, kaffe, sherry(!) og  en perlerække af tilbud (herunder rødbeder fra Samsø til 6.95 – ja det er vist nu fast lav pris).

I løbet af dagen var der bl.a. mulighed for at debattere med to tidligere og en nuværende formand. Og undervejs gav de bl.a. deres bud på, hvordan vi også har en levende Brugs i byen om 5 og 10 år. Det kan du høre mere om i videoklippene her…

1. Vi skal lytte til kunderne, hør formanden, Frode Nielsen…

2. Hør Hans Jensen fortælle historien om brillerne…

3. Og her giver Henrik Larsen et godt bud – og en opfordring…

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på