LokalBrugsens nyhedsbrev uge 16

LokalBrugsenNyhedsbrev_Top

 NYHEDSBREV UGE 16

Nyheder fra Bestyrelsen:

HUSK – der er generalforsamling på torsdag den 24. april.
Fredag den 18. april fortsætter vi med salg af billetter til spisning ved årets generalforsamling.

Ugens historie:

Vores brugs, nye eller snarere mindre nye medarbejder Jannie, 39 år, og i jobrotation.

Jannie fortæller:

Jeg bliver pludselig hilst på, selv når jeg går tur i Hillerslev, hvor jeg bor, efter jeg er begyndt at arbejde i VH`s brugs. Det dejligt og lidt underligt, sådan at føle sig, som en del af et lokalt samfund, siger Jannie.

Jannie har fundet en hylde, hvor hun føler sig hjemme, “jeg har de bedste kollegaer, en fantastisk chef, og et godt samarbejde med alle, alsidige arbejds dage, dejlige kunder og god kontakt med brugsens daglige bruger” siger hun. “Det giver mere end jeg havde regnet med, jeg må lære det hele, og er ikke låst fast nogen steder i butikken. Så personligt får jeg en masse selvtillid og lyst til at smile hver morgen jeg står op, for jeg har aldrig oplevet at være del af et så godt team, andre steder”.

“Jeg ville ønske jeg kunne blive her, når min jobrotation er slut, når vi skriver 2015”, siger Jannie med et smil.

På Jannie og hendes arbejde, har omlægningen til lokal brugs, gjort dagligdagen meget lettere. Kundernes respons har været gode, og de af kunderne der har fundet det svært, får en rund tur sammen med Jannie. “Så kan de finde alle deres vante vare igen og nu er der også plads til barnevogne og andre motorkørtøjer rundt i hele butikken, her er masser af plads”, siger Jannie.

Jannie har givet grønten et nyt ansigt. Her har hun lagt en stor del af hendes energi. “Jeg får jo lov til at løfte dette område i brugsen, og mange kunder giver udtryk for, at det har været et længe ventet ønske”. Siger Jannie. “Der er kommet meget mere forskelligt frugt og grønt, vi sælger mere, og det gør at der er langt større mulighed for at varerne er friske. Det er jo dejligt at det jeg gør, har betydning”. Smiler Jannie.

Jannie gør mig lige opmærksom på, at hvis der er noget vi mangler (i frugt og grønt) så kan hun for det meste i løbet af et par dage, skaffe det hjem, vi skal bare åbne munden. Med alle andre vare i butikken, kan det også lade sig gøre, dog ikke på to dage. “Så spørg os”, siger Jannie ” så gør vi alt hvad vi kan, for at tilfredsstille kunderne”.

Jannie har et ønske, også selv om hun stopper til nytår, “kom og handel her i din lokal brugs, så der også er en butik i det nye år. Også selv om jeg ikke arbejder her, så kan jeg også beholde mit indkøbs sted”.

Jannie er et smilende og dejligt menneske, det er hende med mørkets hår, og fart i fødderne.

Efterlysning/oplysning:

Vi efterlyser en herre der Fredag D. 11-4-14, var lettere irretabel, over ikke at finde, lige den oddeset seddel han var på udkig efter.

Den er fundet, og der vil blive ryddet op i seddelerne. Vi beklager meget, og kender nogen denne mand, eller læser du dette selv, så har vi et ønske om, at du giver brugsen en lille chance til, eller at du som kender herren, overlevere dette til ham.

På forhånd tak.

Opfølgning på 1. fredag i måneden:

Husk generalforsamling Torsdag D. 24-4-14. Vi glæder os til at se jer alle. Tag gerne nogle nye og friske kræfter med, helt fremmede, måske tilflyttere eller dig der pludselig bare har fået mere tid nysgerrighed og lyst.

Ugens tilbud:

Kom og se grønten ved selvsyn. Måske den også er blevet det bedre for dig…

Nyhedsbrevets redaktør: Gitte Vilmand

Gitte vil meget gerne høre din historie med og om din oplevelse, af vores lokal brugs.
Både godt og skidt, ønsker og håb, om og for vores lokale brugs, er velkommen.

Gitte træffes på tlf: 2622 6176 tir-tors, mellem 10-11.

Håber du lader høre fra dig.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på