Madklubafslutning – nu med koncert

norlansstemme

Sidste madklubaften inden sommerferien er torsdag den 26. marts.

Madklubben vil i år prøve noget helt nyt til den afsluttende fællesspisning – en koncert – nærmere betegnet med bandet Norlans Stemme.

Madklubspisning starter som normalt kl. 18.15 – men denne gang med spisning i Samlingssalen.
Kl. 19.30 går Norlans Stemme på scenen.

Medlemmer af madklubben betaler normalpris for maden (kr. 35 for voksne), og har gratis entre til koncerten.
Ikke-medlemmer er også velkomne til spisning og koncert – prisen er her kr. 100. *)
Er der ledige pladser til koncerten (uden madbillet) sælges disse for kr. 50,00 pr. person.

Billetter bestilles på www.vesterhaesinge.dk/bestil-madbillet/  – eller købes i LokalBrugsen- begge steder senest tirsdag den 24. marts.

*) Bemærk – Hvis du melder dig ind Madklubben til sæsonen 2015/2016, kan du købe spise- og koncertbillet til medlemspris. Indmelding kan ske ved ankomst til til madklubspisningen den 26. marts.

Lidt om Norlans Stemme:

En musikalsk roadmovie fra randområderne
I NORLANS STEMME er vi seriøse, men ikke alvorlige, og fra første anslag er der lagt op til fest og stemning når vi trykker den af fra scenen. Udgangspunktet er Allan Olsens fantastiske tekstunivers, men hvor de fleste kender A.O som solist og storyteller, har NORLANS STEMME bevidst valgt at spille den del af hans sange som passer bedst til bandsammenhæng. For det er det vi er. Et godt gammeldags band. 5 personer, 5 instrumenter. Ingen midifiler og programerede tracks. Det er den rene vare og hele den musikalske palet tages i brug. Her får I folk, rock og blues i en skøn cocktail, med svedige guitarsoloer og dampende hammondorgel.

 

Læs mere om Norlans Stemme og hør eksempler på deres musik på: www.norlansstemme.dk

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på