Mindeord for Karl Kallehauge

karl_kallehauge

Onsdag den 11. maj 2016 døde Karl Kallehauge 80 år gammel. En mand, der har ydet meget for det lokale fælleskab i et utal af sammenhænge.

Hans virke var igennem 39 år på landbruget i Gl. Stenderup sammen med sin kone Marie, mens hans otium tog sit udgangspunkt i Ny Stenderup.

Karl var altid en aktiv og engageret del af fællesskabet i lokalområdet, om det var i Pensionistforeningen, hvor han sørgede for mange aktiviteter til medlemmerne, f.eks. spændende ture til ind- og udland. Her var han også en overgang med i det fælles ældreråd, som opstod ved kommunesammenlægningen. Eller som del af Ny Stenderup Beboerforening, hvor han fik lavet en lokal petanquebane i 2009. Det var en interesse, som var startet år forinden, hvor han var med til at starte Vester Hæsinge Petanqueklub. Her var han primusmotor i oprettelsen af baner og klubhus.

Karl tog også gennem mange år del i arbejdet om og for X-Huset. Han stod gennem flere år i spidsen for det årlige bankospil, hvor lokale sørgede for opdrættet af ænder, som man så kunne være heldig at få med hjem fra bankospillet i  Brobyværkhallen. Karl var også aktiv i vedligeholdelsen af området omkring søen, hvor han flere gange malede koten og legeredskaber, så de kunne holde længst muligt. Ligeledes var han en årrække med i X-Husets bestyrelse.

Som tak for den store indsats blev Karl sammen med Marie udnævnt til æresborger i 2012.

Lokalsamfundet har mulighed for at tage afsked med Karl Kallehauge tirsdag den 17/5 kl. 14.00 i Vester Hæsinge kirke.

På X-Husets vegne skal her lyde: 
Tak for din indsats – dit minde vil stå i vores hukommelse.

Laurits Knudsen

Author: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Share This Post On
Få vores nyheder...

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet

X
X